یک مطالعه نشان داد زنان سالمند که بیشتر اوقات پیاز میخورند، بیش از ۲۰ درصد خطر شکستگی مفصل ران را در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز نخوردهاند کاهش دادهاند.
بهبود عملکرد کلیهها و سلولها: ، پیاز غنی از مواد مغذی است، به این معنی که کالری کمی دارد، اما سرشار از ویتامین و مواد معدنی است.
این سبزی همچنین دارای ویتامین C زیادی است که در تنظیم سلامت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن، ترمیم بافت، جذب آهن و مراقبت از سلولها در برابر سرطان مفید است.
بهبود عملکرد قلب: پیاز با التهابهای بدن مقابله میکند و سطح کلسترول خون را کاهش میدهد که خطر بیماریهای قلبی را هم کم میکند. همچنین به کاهش فشار خون بالا کمک و از لخته شدن خون و سکته قلبی جلوگیری میکند.
کمک به کنترل قند خون: خوردن پیاز میتواند به کنترل قند خون کمک کند، این موضوع به طور ویژه در افرادی که پیشزمینه دیابت در آنها وجود دارد بسیار مهم است؛ بنابراین پیشنهاد میشود در غذای افراد سالمند یا در کنار آن به صورت خام مقدار مشخصی پیاز مصرف شود.
افزایش تراکم بافت استخوانها: یک مطالعه نشان داد زنان سالمند که بیشتر اوقات پیاز میخورند، بیش از ۲۰ درصد خطر شکستگی مفصل ران را در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز نخوردهاند کاهش دادهاند.
بهبود عملکرد سیستم گوارش: پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای سلامت روده به خصوص در افراد سالمند لازم است.
مبارزه با عوامل پیری زودرس: ویتامینهای A و C و همچنین آنتی اکسیدانهای موجود در پیاز از پوست انسان در برابر اشعههای مضر خورشید محافظت میکند. همچنین گوگرد موجود در پیاز به نرمی و از بین بردن قارچهای پوستی که در دوران سالمندی شایع است کمک میکند.
منبع: سلامت نیوز